+31647093771

J. van Kesteren

+31657024279

D. Wijnveldt

info@wijnveldtenvankesteren.nl

Onderhoud

 

Hovenier Wijnveldt en van Kesteren | Topkwaliteit Tuinontwerp, -Aanleg & -Onderhoud - Hovenier Sassenheim, Bollenstreek, Wassenaar, Teylingen, Voorhout, Noordwijkerhout

Elk seizoen is uniek en vereist specifiek tuinonderhoud – of uw tuin nu nieuw of volgroeid is. Wijnveldt en van Kesteren is dé hovenier uit de Bollenstreek, waarbij wij diensten aanbieden van gedegen onderhoud in de zomer, de lente tot het snoeien van bomen in de winter. Gevestigd in Sassenheim en dienstdoende in steden als Lisse, Noordwijk, Voorhout, Leiden, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Heemstede, Den Haag, Rijnsburg, Aerdenhout en Wassenaar, zijn wij binnen handbereik voor al uw tuinbehoeften.

Als ervaren hoveniersbedrijf, bieden we deskundige diensten voor uw tuin, groot of klein. Met ons onderhoud maken we uw bestrating vrij van mos en algen, bemesten we uw borders en brengen we uw tuin het hele jaar door op zijn best met aangepaste oplossingen die bij uw unieke tuin passen.

Heeft uw gazon onderhoud nodig? Zijn er te veel onkruid, mos of ongedierte? Maak u geen zorgen, bij Wijnveldt en Van Kesteren hebben wij voor elke uitdaging een oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw gras niet onder hoeft te doen voor dat van de buren.

Onze expertise gaat verder dan alleen onderhoud. We zijn er ook voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Wij passen onze diensten aan om te voldoen aan uw wensen en behoeften, zodat u kunt genieten van een stralende en gezonde tuin.

Geïnteresseerd? [Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.]

Gallerij

Wijnveldt en van Kesteren

Netheid en zorgvuldigheid

Advies en uitvoering in één hand

Totaalaanpak van ontwerp tot aanleg

Maatwerk Tuinhuis en Overkappingen

Nog twijfels of vragen?