Overkapping

Neem direct contact op

+31 6 57024279

Geen opslag ruimte voor uw tuin gereedschap? Of op een zomeravond als de zon al onder is, toch nog gezellig buiten willen zitten? Dan is een op maat gemaakt tuinhuis of overkapping de ideale oplossing.

“Duurzaam”

Wij bieden tuinhuis en overkappingen aan, die op maat voor U worden gemaakt, zodat deze in elke tuin te plaatsen zijn. Het hout dat wij gebruiken is duurzaam en FSC Gekeurd.

Bovendien door maatwerk, kan het benodigde hout in de juiste lengte worden besteld waardoor we weinig tot geen rest hout produceren.

“Alles is mogelijk!”

Een plat dak, of punt dak, een overkapping waarvan een gedeelte als schuur fungeert of wilt u ook in de winter warm buiten kunnen zitten? Dan is een glazen harmonica wand misschien wel iets voor u.

Goedkopere oplossingen zijn er natuurlijk ook. In plaats van de glazen wand is het ook een mogelijkheid om terras verwarmers op te hangen. Het enige wat hiervoor aanwezig moet zijn is een netstroom aansluiting.

Geen netstroom aansluiting? Geen zorgen, wij bieden ook elke vorm van elektra aan. Wand contact, verlichting of bijvoorbeeld in-lite of lightpro verlichting voor in de tuin. In de meeste gevallen is het mogelijk om alle elektra weg te werken zodat u geen buizen of kabels zult zien.

Benieuwd naar de mogelijk heden voor u? Dan kunt u ons bereiken via het contact formulier

Gallerij

Wijnveldt en van Kesteren

Netheid en zorgvuldigheid

Advies en uitvoering in één hand

Totaalaanpak van ontwerp tot aanleg

Maatwerk Tuinhuis en Overkappingen

Nog twijfels of vragen?